fbpx

Selected:

Avto-kamera XBLITZ BLACK BIRD 2.0 Professional

84.89 

-12%

Avto-kamera XBLITZ BLACK BIRD 2.0 Professional

84.89 

Black Bird 2.0 je naslednik modela Black Bird z veliko zmogljivejšo strojno opremo in privlačnim dizajnom. Avto kamera priznane blagovne znamke XBLITZ bo zagotovila, da bo vaše potovanje mirno in varno. Z Xblitz BLACK BIRD 2.0 vas ne bodo nič več presenečale nepredvidene prometne situacije. To je nepogrešljiva naprava, tako med potovanji na dolgih počitnicah, kot med vsakodnevnimi potovanji v službo.

Na voljo po naročilu

Šifra: 5902479670577 Kategorija:

Opis

ZUNANJI GPS MODUL

Xblitz Black Bird 2.0 GPS ima zunanji in za namestitev priročen GPS modul. Le ta vam omogoča hitro iskanje položaja vašega vozila na zemljevidu in merjenje njegove hitrosti gibanja med samim snemanjem.

FULL HD

Xblitz Blackbird 2.0 zajema sliko v Full HD resoluciji, kar zagotavlja najvišjo kakovost snemanja. Poleg tega ima naprava napredni senzor Sony, ki zagotavlja najboljšo kakovost posnete slike – tako da so posnetki ostri in jasni.

VREDNA ZAUPANJA

Xblitz Blackbird 2.0 je kamera, opremljena z vsemi funkcijami in priključki, ki si jih lahko zamislite. Poleg tega je njegovo ohišje izdelano iz prijetnega, mat materiala. Xblitz Blackbird 2.0 je kamera, ki vas ne bo nikoli pustila na cedilu.

PONAVLJAJOČE SNEMANJE

Pri snemanju poti s kamero Xblitz Blackbird 2.0, vam ni treba skrbeti zaradi pomanjkanja prostora in potrebe po nenehnem brisanju arhiviranih datotek. Kamera posname sliko v neprekinjenem načinu (snemanje v zanki). Z drugimi besedami, prepiše starejše datoteke – z novimi.

FUNKCIJA PARKIRANJA

Način parkiranja je funkcija, ki ščiti vaš avto. V primeru šoka, ki ga povzroči na primer parkirna zaleta – naprava začne snemati dogodek. Ni vam treba biti v avtu, da bi nadzorna kamera zaščitila vaše vozilo.

G-SENZOR

Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Avto kamera bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred brisanjem. Datoteka ne bo prepisana, če se snemanje nadaljuje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

CPU: Nt96658
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor: SONY IMX323
Objektiv: 6G
Kot pogleda:
140 stopinj
Oblika zapisa:
.MOV
Napajanje: do 1,5 A
USB: Mini USB 2.0
Audio: Vrgajen zvočnik in mikrofon
Ohišje: Plastika
Velikost: 100mm x 65mm x 30mm
Pomnilniška kartica: MicroSD

Vsi naši izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo Pošta Slovenije. Dostava traja med 5-10 delovnih dni.
Strošek dostave je 2,5€.

Close Menu
×

Cart