fbpx

Selected:

Brezkontaktni termometer NENO Medic T05

44.89 

Brezkontaktni termometer NENO Medic T05

44.89 

Šifra: 5902479672137 Kategoriji: ,

Opis

PRIJAZEN DO OTROK

Z Neno Medic T05 lahko varno in enostavno izmerite telesno temperaturo majhnega otroka. Senzor usmerite na otrokovo čelo in pritisnite gumb, meritev bo prikazana na zaslonu naprave.

ČITLJIV ZASLON

Velike, čitljive številke na zaslonu brezkontaktnega termometra Neno Medic T05 omogočajo enostavno odčitavanje izmerjene temperature. Na zaslonu so poleg tega prikazane informacije, kot je aktivni način ali merska enota.

SODOBNO OBLIKOVANJE

Delovanje brezkontaktnega termometra Neno Medic T05 je izjemno preprosto. Preprosto pritisnite en gumb, da vklopite napravo in opravite meritev. Ročaj termometra je ergonomske oblike, ki olajša oprijem in uporabo naprave.

SPOMIN DO 34 MERJENJ

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05 shrani do 34 opravljenih meritev temperature, kar vam omogoča natančno spremljanje zgodovine bolezni in primerjavo meritev iz različnih dni.

3 RAZLIČNE BARVE PRIKAZA

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05 vas bo takoj opozoril, ko bo izmerjena temperatura previsoka. Barva zaslona naprave se v primeru vročine spremeni v rumeno ali v primeru visoke temperature v rdečo.

IR SVETLOBA

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05 sprejema infrardeče sevalne valove in z njimi določa temperaturo telesa ali predmeta.

STROKOVNO MERJENJE

Neno Medic T05 je medicinski pripomoček, zato ga lahko uporabljamo tudi v bolnišnicah. Naprava je registrirana pri Uradu za registracijo zdravil, medicinskih pripomočkov in biocidnih pripravkov.

RAZLIČNI NAČINI MERJENJE

Termometer Neno Medic T05 deluje tudi v mnogih drugih situacijah. Prepričajte se, da je temperatura vode v kadi primerna za vašega dojenčka, in vnaprej pripravljena steklenica za vodo ne bo opekla vašega otroka v trebuhu.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Vsi naši izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo Pošta Slovenije. Dostava traja med 5-10 delovnih dni.
Strošek dostave je 2,5€.

Close Menu
×

Cart