fbpx

Selected:

Selfie palica XBLITZ SL4 PRO

34.89 

Selfie palica XBLITZ SL4 PRO

34.89 

Z Xblitz SL4 PRO se boste ob delanji selfijev počutili še bolje! Preizkusite to novo, teleskopsko selfie palico s stativom, 3D vrtilno glavo in Bluetooth daljinskim upravljalnikom.

Šifra: 5902479671253 Kategorije: , , ,

Opis

USTVARJALNA SVOBODA

Začutite pravo svobodo fotografiranja s selfie palico SL4 PRO. Teleskopska, aluminijasta selfie palica s snemljivim daljinskim upravljalnikom in uporabo tripoda omogoča, da bodo vaše slike in videoposnetki resnično navdihovale.

TRIPOD

Bodite neodvisni pri slikanju! Spodnji del selfie palice Xblitz SL4 PRO skriva zložljiv, ergonomski stativ, ki omogoča fotografiranje profesionalnih, stabilnih fotografij in video posnetkov. Xblitz SL4 PRO je nenadomestljivo orodje za vse YouTubarje ali popotnike.

BLUETOOTH DALINJSKI UPRAVLJALNIK

Xblitz SL4 PRO palica ima snemljiv daljinec Bluetooth, ki omogoča fotografiranje in snemanje videoposnetkov od daleč, kot nalašč za takrat, ko želite narediti privlačno sliko z večjo skupino prijateljev.

3D ROTACIJSKA GLAVA

Xblitz SL4 PRO je izdelan iz trdne aluminijeve zlitine in okrašen s teksturirano plastiko. Njegova rotacijska glava 3D lahko vklopi tri osi, kar vam omogočajo, da v težkih pogojih naredite panoramske fotografije in snemate video posnetke.

MNOGO MOŽNOSTI

Na Xblitz SL4 PRO lahko priključite športne kamere, foto in video kamere, mikrofone in številne druge naprave zahvaljujoč vijačnim nastavkom 1/4 “, ki je združljiv z večino fotografske opreme.

TELESKOPSKA ROKA

Teleskopska roka Blitz SL4 PRO je izdelana iz trpežnih aluminijevih zlitin. Glede na vaše potrebe se lahko razširi na dolžino do kar 69,5cm. V neraztegnenem položaju bo teleskopska roka zavzela le malo prostora saj se zloži le na 20,5 cm, kar je idealno za prenašanje ali prevoz.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Bluetooth: 3.0
Dolžina – raztegnjena:
69,5cm
Dolžina – zložena:
20,5cm
Širina držala:
43mm
Najmanjša širina odpiranja:
55mm
Držalo za telefon:
Da, univerzalno 360 stopinj
Vijačni nosilec
Da, 1/4″
Material:
Aluminij kakovostni plastični elementi
Teža 151g

OPOZORILO!

Če naprava SL4 PRO po povezavi s telefonom ne deluje pravilno, morate:
– V telefonu nastavite gumb za glasnost, tako da lahko služi kot gumb za vklop.
-Če nimate dostopa do takšnih nastavitev, prenesite aplikacijo „camera360“

Vsi naši izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo Pošta Slovenije. Dostava traja med 5-10 delovnih dni.
Strošek dostave je 2,5€.

Close Menu
×

Cart